Laminaat en Parketvloeren

laminaten

Klussenbedrijf Uw Garant heeft meer dan 10 jaar ervaring met het vakkundig leggen van laminaatvloeren. Een laminaatvloer leggen is een klus welke veel mensen zelf doen. Om een vakkundig eindresultaat te krijgen is het heel belangrijk om het laminaat op exact de juiste wijze te leggen. Als de laminaatvloer vakkundig wordt gelegd kunt u er zeker van zijn dat de vloer bij krimpen en uitzetten als gevolg van temperatuurwisselingen strak blijft liggen, dat er geen kieren of naden zichtbaar zijn, dat de randen en plinten exact worden afgewerkt en dat de vloer niet onnodig resoneert wanneer mensen er op lopen. Dit laatste is heel belangrijk voor mensen die benedenburen hebben in een appartementencomplex of een flat. Laat Uw Garant u deze klus en de zorg voor uw vloer uit handen nemen en vertrouw op jarenlange vakmanschap.

Wat maakt een laminaatvloer een echt mooie laminaatvloer?

Voorkomen van kieren. Een laminaatvloer leggen is niet zo zeer een erg moeilijke klus, maar wel een zeer exacte klus waar je precisie en aandacht bij nodig hebt. Uw Garant gebruikt het juiste gereedschap om de laminaatvloer optimaal te kunnen leggen. Door dit gereedschap en de ervaring in het leggen wordt voorkomen dat u de naden tussen het laminaat ziet. Hierdoor wordt de laminaatvloer één geheel en oogt de laminaatvloer ‘strak’ en afgewerkt.

Juist afmeten en plaatsen van de plinten. Als wij een laminaatvloer leggen zorgen wij er voor dat de vloer een bepaalde marge aan de randen heeft om uit te kunnen zetten en in te kunnen krimpen als gevolg van temperatuurwisselingen in de ruimte. Deze marge zult u niet zien. De plinten dekken deze marge af en vullen de ruimte tussen de muur en de vloer. Wij maken de plinten met speciaal gereedschap precies op maat. Met name in de hoeken en rond deuren en kozijnen zult u merken dat Uw Garant het vak van vloeren leggen verstaat. Doordat Uw Garant de plinten precies passend maakt en plaatst wordt uw laminaatvloer een echte mooie vloer. Daarnaast zorgt een echt goede afwerking van uw interieur de waarde van uw woning significant.

Laat ons met u meedenken

Uw Garant heeft veel laminaatvloeren gelegd en kan u door de ervaring in dit proces goed adviseren. Laat ons meedenken over welk type laminaatvloer u kiest, welke kleur laminaat en welk formaat laminaat. Laminaat is tegenwoordig een product waarin u een zeer brede keuze aan soorten en kleuren heeft. Laminaat is bijvoorbeeld in de klassieke lange banen verkrijgbaar, maar ook in tegelvorm. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld een schaakbord-patroon door ons laten leggen. Er zijn daarnaast vele kleurschakeringen verkrijgbaar. Uw Garant kan u bijstaan in het maken van de beste kleurkeuze.

Parketvloeren
Uw Garant heeft voor elke klus een vakman en zo hebben we voor parketvloeren ook iemand die daar 14 jaar gespecialiseerd in is.

Het schuren en / of behandelen van uw parket vloer of ‘’houten vloer’’ is specialistenwerk. Voor de meeste doe-het-zelvers een moeilijke en tijdrovende klus waarvan het eindresultaat vaak te wensen overlaat. Regelmatig moet er zelfs daarna weer een vakman ingehuurd worden om de zaak te herstellen. Al deze problemen kunt u voorkomen. Neem daarom direct contact met onze vakman.

Onze vakman is al vele jaren (sinds 2000) gespecialiseerd in het onderhouden van parket en houten vloeren. Reparatie, schuren, polijsten en behandelen. Daarna kunt u weer volop genieten van uw parket of houten vloer.

U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen en uiteraard vind u op deze website onze contactgegevens zoals telefoonnummer en e-mail.

Op onze Facebook pagina zijn er een aantal foto`s online geplaats van onze werk. Neem gerust een kijkje.

Bekijk onze website op uw gemak! En uiteraard hopen wij u als toekomstige klant te kunnen helpen en bijstaan met het probleem van het verouderen, slijten van uw huidige parket of houten vloer. Laat uw vloer renoveren door een vakman!

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan