Over Ons

Bij Uw Garant klussenbedrijf tref u een hechte organisatie waar de communicatielijnen kort en efficiënt zijn ingericht. Als opdracht gever heeft u direct contact met Younes of Rozbeh. Zij begeleiden het hele proces van advisering, planning en calculatie tot en met uitvoering en controle. Bij ons geen grote kantoren, uitgebreide wagenparken of een leger bedrijfsleiders. Dat betekent dat onze overhead laag is en daar profiteert u weer van met tarieven die we gerust concurrerend durven te noemen.

Met onze flexibele werkwijze kan Uw Garant kleine en grote opdrachten uitvoeren waarbij u als opdracht gever altijd kunt rekenen op een vertrouwd en deskundig aanspreekpunt.

Uw Garant verzorgd samen met hun team al uw tegelwerk en vloerwerk  en alles wat daar verder nog bij komt kijken. Waar nodig wordt het team uitgebreid met specialisten voor aanvullende diensten.

Heldere afspraken
Goede afspraken zijn binnen onze branche ontzettend belangrijk, al was het maar vanwege de planning die er grotendeels van afhangt. Spreken wij een datum en tijd met u af? Dan kunt er op rekenen dat we daar ook naar zullen handelen. Wij brengen structuur aan in de samenwerking, die ons in staat stelt om tegen voordelige tarieven te werken.

Vraag hier geheel vrijblijvend uw offerte aan