Tegelzetter Zwolle met vele jaren ervaring

Wanneer u een Tegelzetter in Zwolle zoekt – wij plaatsen natuursteen, vloertegels en wandtegels. Een Tegelzetter in Zwolle die alle kneepjes van het vak kent!

Het komen tot een perfect resultaat is het kiezen van een ondergrond essentieel van belang wanneer u van plan bent een tegelvoer te gaan leggen. De ondergrond moet goed vlak zijn en wel zo belangrijk dat die ook stevig is. Daarom komen we graag eerst bij u langs om samen de vloer te bekijken voordat we beginnen met het leggen van een tegelvloer.

In vele maten zijn tegels te krijgen

Er zijn al tegels die 120 bij 120 centimeter zijn tegenwoorig de dag. Wanneer we met deze enorme maten werken maken we gebruik van een nieuw systeem genaamd “levelling systeem”. Hiermee kunnen we garanderen dat het resultaat fantastische vlak wordt zelfs met deze bijzondere grote formaten. Uiteraard maken we gebruik van de aller beste materialen die er zijn. Juist daarom weten wij wat we bij iedere situatie het beste kunnen gebruiken, want iedere situatie is anders.

Van plan een badkamer te gaan verbouwen? Hou rekening dat dit een behoorlijke klus kan zijn!

Juist daarom is het goed om juist zo goed mogelijk van te voren alles te plannen. Planning, planning en nog eens plannen is waar het om gaat wanneer je je badkamer gaat installeren. Om deze compleet te instaleren en inrichten komen er al meer stappen bij kijken dan waar je in eerste instantie aan had gedacht. Nou denk maar eens aan slopen, opruimen, het verplaatsen en aanleggen van de leidingen, stucadoren en uiteraard het tegelwerk. Uwgarantklussenbedrijf adviseerd en helpt hier graag bij.

Wij kunnen vanzelfsprekend ook andere soorten ruimtes realiseren

Denk dan bijvoorbeeld aan de wasruimte, keuken en/of toilet. Geen ruimte is te klein of te groot, we helpen u graag hierbij. Om tot de correcte tegelkeuze te komen denken wij graag mee. Advies is iets waar we veel van hebben na jarenlange ervaring.